De En Hu

Gyakornoki Program

Tisztelt Látogatók!

Társaságunk elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, ennek érdekében folyamatosan olyan új lehetőségeket keres, amelyek hozzájárulnak a fejlődés sikerességéhez.

Gyakornoki program az \"MG Építész\"Kft-nél című projekt

 

 

A projekt azonosító száma:GINOP-52.4-16-2016-00022

A támogatás összege: 17,480 393 MILLIÓ FORINT

A támogatás mértéke: 100%

A projekt befejezési dátuma: 2018.06.30.

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során 5 db gyakornok felvétele valósult meg, egy lakberendezőt, egy magasépítő technikust, egy kereskedőt és két emelőgép-kezelőt foglalkoztattunk. A gyakornokok építőipari és tervezési munkáknál segédkeztek, feladatuk volt az építési terület folyamatos rendben tartása, tervezési feladatokban való asszisztencia, építőanyagok rendszerezése, anyagszükséglet felmérése, építéshelyi adminisztrációs feladatok ellátása, a kivitelezési folyamatok ellenőrzése és nyilvántartási, valamint adatszolgáltatási feladatok ellátása a zökkenőmentes munkavégzés érdekében.

Magyarországon, a 25 éven aluli, már nem tanuló fiatalok rátája 17-18%-os volt 2015-ben (nagyrészt a felsőoktatásban nem részesültekre igaz). Társadalomtudatos vállalkozás lévén fontosnak tartottuk és tartjuk most is, a megfelelően szakképzett munkaerő jelenlétét. Elmondható, hogy a munkatapasztalattal rendelkező fiatalok karrierépítési lehetőségei, foglalkoztathatóságuk és munkaerő-paci esélyeik jelentősen javulnak, ezt a folyamatot támogatja projektünk. Gyakornokaink használható munkatapasztalatot szereztek, melyet később hasznosíthatnak a munkaerő-piacra történő kilépésük esetén.

Köszönjük a Magyar Állam és az európai unió támogatását!KAPCSOLATTARTÓ

Dr. Márkus Gábor

Okleveles építészmérnök

Igazságügyi szakértő

Épületenergetikai tanúsítómarkus.gabor@mgepitesz.hu

+36-30/248-6210Copyright © 2013 MG Építész - Minden jog fenntartva!
Tárhely & tervezés: Arteries Studio